Κυριακή 5 Απριλίου 2009

5ΗΜΕΡΗ ΡΟΔΟΣ!!

Ρόδος μια αξέχαστη εκδρομή!!

Πάλι κάναμε την διαφορά!!

Καθώς οδεύουμε προς το αποκορύφωμα της τελευταίας μας σχολικής χρονιάς η 5ήμερη εκδρομή μας στη Ρόδο ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία .Η άφιξη μας στο νησί αλλά και στο ξενοδοχείο έγινε αισθητή αφού φθάσαμε εφοδιασμένοι με τα απαραίτητα για μια υπέροχη και αξέχαστη 5ήμερη….ποτά, κέφι, φοβερή διάθεση για χορό και δυνατή μουσική..!!

Κάθε πρωί καταφέρναμε να ολοκληρώνουμε με επιτυχία το πρόγραμμα της εκδρομής (βόλτες στην παλιά πόλη, περιήγηση στην αρχαία πόλη της Λίνδου, στις πεταλούδες…) παρόλο που δεν κλείναμε μάτι. Κάθε βράδυ, όμως, ζούσαμε την έντονη νυχτερινή ζωή της Ρόδου…..Τα πάρτυ στο ξενοδοχείο διοργανώνονταν κατά κύριο λόγο από το λύκειο μας και ήταν γεμάτα από το κέφι μας…5 ημέρες μαγικές ευτυχώς χωρίς απρόοπτα ..

Η εκδρομή αυτή αναμφισβήτητα θα μας μείνει αξέχαστη καθώς ήμασταν όλοι μια μεγάλη παρέα και πολύ καλοί φίλοι.. Σίγουρα είναι από τις εκδρομές που θα συνοδεύει τις σχολικές μας αναμνήσεις!!

Δεν θα πρέπει να παραλείψω τους συνοδούς μας οι οποίοι ήταν υπομονετικοί και φανταστικοί, γεμάτοι κέφι σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής.. κα Πόπη, κα Νίκη και κύριος Ηλίας….


30 ΜΑΡΤΙΟΥ-3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου